Καλλιτέχνες

Ελάτε να τραγουδήσουμε και να διασκεδάσουμε με τους μοναδικούς καλλιτέχνες μας!                                                                                                                                                            ρεμπετάδικα Αθήνα, ενα απο τα καλύτερα για όσους ξέρουν απο διασκέδαση σε, ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ στην Αθήνα, ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ,ρεμπεταδικα Αθήνα, Διπλόχορδο Live, Γνωστά Ρεμπετάδικα στην Αθήνα ,ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΑΘΗΝΑ ,Ρεμπετάδικα με άποψη Αθήνα ,Διπλόχορδο Live ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΟ

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ
 
Λάμπρος Καρελάς
 
Ο Λάμπρος Καρελάς γεννήθηκε στην Καρδίτσα. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του στο Βιολογικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Πάτρας, εντάχθηκε σε καλλιτεχνικές ομάδες που δρούσαν εντός και εκτός Πανεπιστημίου, φτιάχνοντας ουσιαστικά και τον πρώτο πυρήνα του συγκροτήματος" ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ" . Πριν από την έκδοση του πρώτου δίσκου του συγκροτήματος, ο Καρελάς συνεργάστηκε το καλοκαίρι του 1980 με τον Διονύση Σαββόπουλο, στα πλαίσια συναυλιών στον Μουσικό Αύγουστο του Χατζιδάκη, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Μαζί με τον Σαββόπουλο στις ίδιες συναυλίες εμφανίστηκαν και άλλα νέα πρόσωπα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Νίκος Παπάζογλου, ο Νίκος Ζιώγαλας, οι αδελφοί Κατσιμίχα κ.α. Την ίδια χρονιά ο Καρελάς εντάχθηκε στο συγκρότημα Οπισθοδρομική Κομπανία. Ο πρώτος ομότιτλος δίσκος τού συγκροτήματος που κυκλοφόρησε το 1982, έγινε χρυσός. Επιστρέφοντας στην Πάτρα, ηχογράφησε με τα Παιδιά από την Πάτρα τον πρώτο δίσκο του συγκροτήματος «Αφιερωμένο εξαιρετικά» σημειώνοντας ρεκόρ πωλήσεων και κάνοντας τεράστια επιτυχία με το τραγούδι του Άκη Πάνου «Δεν θέλω τη συμπόνια κανενός». Ακολούθησαν άλλοι 10 δίσκοι με ‘Τα Παιδιά από την Πάτρα’ με εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεων και εκατοντάδες συναυλίες σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, με τεράστια επιτυχία. Από το 1995 που το συγκρότημα διαλύθηκε, ο Λάμπρος Καρελάς ακολούθησε σόλο πορεία με πολύ αξιόλογες συνεργασίες. Έχει συνεργαστεί με τους συνθέτες: Άκη Πάνου, Μίμη Πλέσσα, Γιάννη Σπανό, Γιάννη Μαρκόπουλο, Διονύση Σαββόπουλο, Θανάση Πολυκανδριώτη, Βαγγέλη Κορακάκη, Νίκο Ζιώγαλα, Γιώργο Μίχα, κ.ά. Επίσης με ερμηνευτές όπως οι: Ρίτα Σακελλαρίου, Μαίρη Λίντα, Σταμάτης Κόκοτας, Φίλιππας Νικολάου, Γλυκερία, Δήμητρα Γαλάνη, Μαριώ, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Κατερίνα Κούκα, Μανώλη Μητσιά, Μανώλη Ρασούλη, Γεράσιμο Ανδρεάτο, Κώστα Μακεδόνα, Λένα Αλκαίου, Γιώργο Σαρρή κ.ά. Τον Οκτώβριο του 2005 κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Κλέφτες ονείρων» στο οποίο ερμηνεύει τραγούδια του Γιώργου Μίχα. Στο άλμπουμ συμμετέχουν η Ελένη Τσαλιγοπούλου (σε ένα ντουέτο με τον Λάμπρο Καρελά), η Σωτηρία Λεονάρδου και η Μαρία Ιακώβου.
 
 
 
Δισκογραφία
 
1982 Οπισθοδρομική Κομπανία – «Οπισθοδρομική Κομπανία»
1983 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Αφιερωμένο εξαιρετικά»
1985 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Αχαρνών 77»
1985 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Καραβάν»
1986 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Απόψε πάλι»
1987 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Τα χρυσά τραγούδια»
1989 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Μια βραδιά (live)»
1989 Λάμπρος Καρελάς – «Θέλω να σε δω»
1991 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Θα χτυπήσω αναβολή»
1993 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Ανατολή λατρεία μου»
1993 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Μεγάλες επιτυχίες 1 και 2»
1995 Τα παιδιά από την Πάτρα – «Χωρίς ανθρακικό»
2005 Λάμπρος Καρελάς – «Κλέφτες ονείρων» σε τραγούδια του Γιώργου Μίχα
 
Συμμετοχές (επιλεκτικά)
 
1984 Ιορδάνης Τσομίδης – «Τα ταξίμια του Ιορδάνη»
1985 Γιάννης Μαρκόπουλος – «Ρεπορτάζ»
1989 Άκης Πάνου – «Επειγόντως» live
1995 Μανώλη Ρασούλη, Πέτρου Βαγιόπουλου – «Βαλκανιζατέρ»
1997 Μανώλη Ρασούλη, Πέτρου Βαγιόπουλου – «Γεια σου κυρ- εισαγγελέα»
1998 Βασίλης Καραπατάκης – «Οι περασμένες μου χαρές»
2003 «Ένα τσιγάρο δρόμος» συλλογή
2004 «Η εποχή των καφέδων» συλλογή
2005 Νίκος Ζιώγαλας - «Άρωμα βανίλιας»
 
 
 
 
 thumbnail 7
 
 
 
 
 Κατερίνα Πετροπούλου
 thumbnail 5
 
 
 
 Νεκτάριος Μαλογρίδης
 thumbnail 6
 
 
 
 
 Παναγιώτης Τσάκος
 thumbnail 4
 
 
 
  • diploxordo
  • ΔΙΠΛΟΧΟΡΔΟ
  • ΚΑΡΕΛΑΣ
  • ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ
  • ΜΑΛΟΓΡΙΔΗΣ
  • ΤΣΑΚΟΣ

Μενού

http://www.mezedopolio.gr/

diploxordon/el-GR/catalogue

 

 

 

 

ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΑ  Ρεμπετάδικα Αθήνα ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ Ζωντανή Μουσική Αθήνα  ρεμπετάδικα με άποψη Αθήνα